HAKKIMIZDA


BLC SPECIALTY MEATS & POULTRY küçük ve büyükbaş hayvancılık sektöründe 1943 yılından beri faaliyet gösteren Avustralya kökenli bir firmadır. Sektöründe öncü olan şirketimizin Avustralya dışında Çin Halk Cumhuriyeti ve Türkiye’de de çiftlikleri vardır. Bu çiftliklerimizde en seçkin koyun ve dana ırklarını daha da verimli hale getiren özel çiftlik yönetim sistemimizde en kaliteli hayvanları yetiştirmekten gurur duyuyoruz. Şirketimiz kalitesini ve güvenilirliğini defalarca kanıtlamış ve ödüller kazanmıştır. Çiftliğimizde yılın 12 ayı, koyun, koç ve dana tedarik edilebilmektedir. Uzman kadromuz doğumda ve sonrasında oluşabilecek ölüm riskini %0.5’lere çekebilme kabiliyetine ulaşmıştır.

BLC SPECIALTY MEATS & POULTRY olarak, Avustralya, Uruguay, Brezilya, Macaristan ve Polonya’daki müşterilerimiz yetiştirdikleri en seçkin ve en yüksek karkas randumanlı, küçük ve büyükbaş kasaplık ve besilik hayvanları canlı olarak Türkiye’ye ithal etmekteyiz. Aynı zamanda yine Avrupa’daki çalıştığımız mezbağamızdan taze kesilmiş canlı karkas et ithali yapmaktayız. Trakya bölgesinde bulunan çiftliğimizde ithal edilen dana, düve ve kuzuların karantina işlemlerini hayvanlara kilo kaybettirmeden başarıyla yapmaktayız. Ayrıca her hafta canlı kuzu ithali yapmaktayız.

Vizyon & Misyon
Alanında öncü ve uzman olmanın verdiği gurur ve tecrübesiyle Türkiye’de mevcut olan küçük ve büyükbaş hayvan eksikliğinin giderilmesi için çalışmalar yapmaktayız. Bu amaçla, Trakya bölgesinde, örnek damızlık çiftliğimizi oluşturduk. Firmamız yurt dışından hayvan ithali yapmakla beraber aynı zamanda Türkiye’de de en kaliteli damızlıkları oluşturmak, yerli ırkları ıslah edip karkas et ve süt verimlerini artırmak için uzman kadromuzla AR-GE faaliyetlerinde bulunmaktadır. Yüksek verimli ve büyüme hızlı koyun ve inek ırkları üzerinde çok başarılı çalışmalarımız bulunmaktadır. Bu amaçla çiftçilerimize yurt dışı tecrübelerimizi aktarmak ve yeni yatırımcıları sektöre çekmek için, KuzuBank™ uygulamasını başlattık.

KuzuBank™
Türkiye’deki çitliğimizde yetiştirdiğimiz yüksek verimli ve yüksek doğum oranlı Süper Tahirova koyunlarıyla, her 7 ayda ikiz-üçüz kuzu doğumları yaptırarak siz yatırımcılarımıza, sıfır riskle, klasik herhangi bir bankanın kazancından, minimum 2 kat daha fazla gelir elde etme imkanı sunuyoruz. Oluşabilecek olan hastalık ve ölüm risklerine karşı koyunlarımızı sigortalıyoruz. Sigorta bedelinin %50’si TİGEM (Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü) tarafından karşılanmaktadır. Koyunlarınız senelerce size gelir kazandırmaya sorunsuzca devam edebilir. 5-6 yılda bir sürünüzü yeniliyoruz, kuzu doğmlarını vidyoya çekiyoruz. Kuzuların hamileliklerini ultrason ile belgelendirip, ikiz ya da üçüz doğum yapacaklarını dosyalarına kaydediyoruz. Size vereceğimiz özel şifre ile internet üzerinden, çiftliğimizi 24 saat izleme imkanı sunuyoruz. Koyunlarınız noter aracılığıyla yapılan sözleşmeyle, kulak küpesi kullanılarak ve resimleri çekilerek adınıza kaydettirilmektedir.
Daha detaylı bilgi için temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz